Propunere evenimente

Facultatea de Biologie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în parteneriat cu Grădina Botanică „Anastasie Fătu” și Muzeul de Istorie Naturală Iași organizează a patra ediție a Sesiunii științifice Tendințe în biologie: de la molecule la sisteme complexe în perioada 25-26 octombrie 2024.

Sesiunea va avea următoarele teme majore:

  • Taxonomie și Ecologie;
  • Biologie Experimentală și Moleculară;
  • Resurse Educaționale în Biologie

În cadrul acestor teme, invităm membrii comunității noastre științifice să propună evenimente, precum secții de sesiune, mese rotunde, workshop-uri, expoziții sau alte tipuri de manifestări.

Aceste propuneri vor fi înregistrate în formularul de mai jos, cu următoarele informații: tipul evenimentului, Titlul, organizatorul correspondent, coorganizator/i, scurtă prezentare/rezumat (100-200 cuvinte). Fiecare eveniment propus va trebui să asigure un minim de participări (în cazul secțiilor, minim 5 comunicări orale ± postere).

De asemenea, vă invităm să propuneți Keynote Speakers.

În acest sens, pot fi invitati colaboratori din diaspora si aplicand pentru proiecte de mobilitate se poate obtine finanțarea pentru participarea lor. Competitia pentru aceste proiecte este deschisa: https://uefiscdi.gov.ro/proiecte-de-mobilitate-pentru-cercetatori-cu-experienta-din-diaspora-mcd

Organizatorii evenimentelor propuse vor face parte din echipa de organizare a SSFB (activitate inclusă în fișa de evaluare anuală) și vor avea următoarele responsabilități: contactarea si comunicarea cu potențialii participanți; primirea și trierea propunerilor de lucrări; organizarea prezentărilor în program și comunicarea cu participantii înscrisi; moderarea evenimentului.

La organizarea evenimentelor pot să participe în calitate de coorganizator/i și colaboratori din alte institutii, din țară sau/și străinătate.

Sesiunea științifică va fi organizată în format mixt (on site și on line).

You may also like these

X